Om foreningen

A/B Solkrogen er beliggende i Hvidovre Kommune, ca. 20 minutter med bus fra København og 5 minutter fra Holbæk motorvejen.

100m fra foreningen ligger Vigerslevparken med forbindelse til Damhussøen, Valbyparken og Kystagerparken.

Foreningen består af 60 lejligheder med 2,3 og 4 værelser, fordelt på 9 opgange.

Ejendommen er opbygget omkring en gård med legeplads og borde/bænkesæt omkranset af græsplæne. Der er også grønne områder med borde/bænke på den østlige og den vestlige side af ejendommen.

Ejendommen har inden for de seneste år fået renoveret brugsvandsinstallationer, kloaksystem og vinduer, ejendommen gennemgår løbende renovering.

 

Affald

Der er to skraldegårde i A/B Solkrogen, den ene er placeret ved 376 og den anden er placeret i gården ud for 380.

Her kan afleveres husholdningsaffald i de dertil indrettede containere. Husk at hvis der er fyldt op i den første er der temmelig sikkert plads i den næste. Det hjælper ikke noget at smide mere skrald i containeren end det er muligt at lukke den. Skraldemændene tager den simpelthen ikke.

Aviscontaineren er til brugte aviser og blade, ikke papkasser og anden embalage.

Foreningens storskraldsgård er placeret til venstre for 378A ved det gamle autoværksted, du bedes smide affaldet i de respektive containere.

Storskrald kan også afleveres på genbrugspladsen enten i Valby eller i Hvidovre, se adresserne herunder. Hårde hvidevarer skal afleveres på genbrugspladsen.

Det hjælper ikke at stille storskrald i skraldegårdene da skraldemændene ikke tager det og vi blot skal betale ekstra for at få det fjernet.

En udgift som skal betales af os alle via huslejen.

 

Valby Genbrugsplads

Kulbanevej 4

2500 Valby

 

Hvidovre Genbrugsplads

Avedøreholmen 97

2650 Hvidovre 

Internet

 

A/B Solkrogen har et fælles internet som er installeret i alle lejligheder.

Nettet er vedligeholdt af firmaet Fiberby som kan kontaktes på telefon 33 23 00 99 eller email info@fiberby.dk. Fiberby vil være behjælpelig med at løse dine problmer med opkobling til A/B Solkrogens net eller opsætning af din internetkonto.

A/B Solkrogens internet forbindelse er for tiden en 200/200 Mbit forbindelse. 

Det er beregnet til almindeligt brug, ikke til diverse findelings tjenester eller lignende. Hvis foreningens internet "misbruges" vil brugeren blive sat ned i hastighed, dette kan selvfølgelig bringes tilbage til normalt hvis du ringer til Fiberby, de vil så fortælle dig hvilken brug du skal holde dig fra for at det ikke skal gentage sig.

Tørrekældre

A/B Solkrogen har syv tørrekældre som kan bruges af foreningens beboere.

Tørrekælderene der er fordelt i kælderene under huset er mærket med T1-T7, der vil stå et tilsvarende nummer på den nøgle der passer til. Nøglen har du fået udleveret da du flyttede ind, hvis du har mistet den kan du bestille en ny hos bestyrelsen i dennes kontortid.

Det er ikke tilladt at reservere tider i tørrekælderene men det er vigtigt at du husker at hente dit tøj så snart det er tørt.

Vaskeri

A/B Solkrogen har et vaskeri med fire vaskemaskiner samt  en tørretumbler. Det er muligt at booke de tre af vaskemaskinerne til vasketur, den fjerde maskine er en "Frimaskine" som kan anvendes uden reservation.

Det vil sige hvis den er ledig når du har vasketur må du gerne bruge den. Tørretumbleren hører til vasketuren men er den ledig må den selvfølgelig også gerne benyttes sammen med frimaskinen. Maskinerne er mærket med labels.

Du får adgang til vaskeriet ved hjælp af din vaskebrik som skal skannes på feltet til venstre for døren.

Vasketiderne kan bookes via e-vaskeri http://www.e-vaskeri.dk/Login.aspx?b=1017&l=2 eller med din vaskebrik på den elektroniske turtavle i vaskeriet.

Det er muligt at reservere vasketider mellem 7.00 og 22.00.

Vaskeriet drives af NORTEC som en Totalcare løsning, det vil sige at det er NORTEC der står for driften af vaskeriet. Hvis du skal fejlmelde en maskine eller har brug for at få aktiveret din vaskebrik skal du henvende dig til NORTEC på tlf. 70 256 256.

 Vi gør opmærksom på at vaskeriet er video overvåget.

Bestyrelsen henstiller til at der benyttes allergivenligt vaskemiddel i foreningens vaskeri.

TV

 

A/B Solkrogen får leveret TV signal fra YOUSEE. Det er YOUSEE der leverer og distribuerer signalet til ejendommen og videre ud til lejligheden.

Hvis du har nogen spørgsmål med hensyn til programpakker og indstilling af dit fjernsyn skal du henvende dig til YOUSEE på 70 70 40 40.

Hvis du har spørgsmål vedr. faktureringen eller skal have ændret din pakketype skal du henvende dig til foreningens administrator Boligexperten på tlf. 33 22  99 41